Senea International voor al uw wensen voor een klassiek of design badkamer 

No troubles with bubbles

 

Senea International, service op mensenmaat

 Senea International werd in 2003 opgericht met een aantal personen die als geen ander bekent zijn met sanitair.  Elk lid van ons team weet perfect wat zijn verantwoordelijkheden zijn. Daardoor speelt elk van onze werknemers een belangrijke rol in het goed reilen en zeilen van ons bedrijf.

Uw badkamer in elke stijl

 Bij ons vindt u een zeer ruime keuze van badkamers in diverse stijlen. Het assortiment bestaat uit badkamermeubels, baden, wastafels, toiletten, kraanwerk, douches, radiatoren en toebehoren.

Verwezelijk Uw droom

 Uw wensen en verwachtingen, aangevuld met onze know-how en ervaring, resulteren in uw droombadkamer. Voor het handgeschilderde badkamermeubel kan u kiezen uit het ruime kleurpallet van Senea International en hebt u de keuze een karaktervolle meerwaarde te geven door te opteren voor een marmeren of granieten tablet. Onze andere producten bieden ook talloze keuzes in afwerkingen en details. Zo creëren we samen uw unieke en persoonlijke oase, waar u tot rust kan komen en herbronnen in stijl.

Een kwalitatieve oplossing voor heel uw badkamer

 Onze originele producten stralen sierlijkheid en gezeligheid uit, terwijl ze u voorzien van hedendaags comfort. We bieden indien nodig maatwerk aan bij onze badkamermeubels en radiatoren. Senea International kiest resoluut voor kwaliteit en service.

Heeft u vragen voor ons? Stel ze dan gerust. Wij zijn er om u te helpen.